I taxinVilleninte åka taxi!! Tobias kände kanske på sig att resan började närma sig sitt slut och ville verkligen varken klä på sig eller gå ut och åka taxi hem. Men när vi väl satt på plats i taxin pratade han på och var på gott humör.

Han nämnde precis alla vi just träffat och kramats med vid namn, Norah, Ruben, moster, morfar, mormor och Harry. Så härligt, han ville om och om igen att jag skulle berätta vad de gjorde och var de var. Han kanske processar resan på detta sätt, får bekräftat att mormor och de andra är kvar hemma hos Norah och Ruben. Norah och Ruben nämnde han speciellt ofta, jag tror vi kommer att få höra mer om dem nu närmaste tiden. Det är verkligen tråkigt att vi inte kan träffas oftare!

Ett svar till “I taxin”

  1. *lycklig* *sorgsen* Å, så stor Torbelorbe börjar bli! Samma, fantastiska resa, att får höra dem uttrycka sina funderingar och känslor. :O)
    Ruben fick tre, enkla fina små träbilar idag då Norah fick sin STORA mammut av farmor och farfar. :O)

    Genast delade Ruben upp dem och deklarerade att ”den var Tobias, den var Norahs och den var hans egen”. I den ordningen. Generöst av honom och visar var känslorna finns, trots att just Ruben och Tobias kivas en del. :O) *kär-i-alla-barnen*

    Sedan försökte morfar honom sätta honom på det hala med att fråga vilken bil som David skulle få då. Ruben fann sig snabbt och gav lika generöst sin sprojlans nya ”Hudson Hornet” till David. :O)