Smokk!


Båda barnen somnade när jag rullade ut från centrum vid lunchtid, jag försökte hålla Tobias vaken med att gå till byggarbetsplatsen tvärs över gatan från busshållplatsen och det verkade lovande (han pratade lite om bilar och grävmaskiner). Men när vi stod vid en otroligt ljudlig högtryckstvättande byggarbetare och tittade ut mot lyftkranar och grävmaskiner fick jag plötsligt inga svar längre och storebror hade gjort som lillebror och knoppat in. 😎
Det var bara för mig att sätta mig och häcka på busshållplatsen då, eftersom jag lyckats komma ut en sisådär tjugo minuter tidigare än nödvändigt (missbedömde tiden det skulle ta att klä på barnen, FÖR FÖRSTA GÅNGEN!). 😀

De fortsatte sova när vi kom hem så jag passade på att byta några ord med våra trevliga grannar. När Tobias vaknade gick vi in och jag försökte fresta med lunch, men ”VILLENINTE HA LUNSJ!” följt av ”VILLENINTE TAAV BYXORNA” ledde till en stillsam fråga om det var något herrn faktiskt ville – och baske mig ”mysa kudden” blev svaret och vi traskade upp på övervåningen för att sova färdigt vår middagslur… 🙂 Ingen av barnen somnade faktiskt, men vi låg i en timme och bara mojsade.
När vi väl vaknat till åt vi förstärkt eftermiddagsmellanmål och ritade julkort till dagisfröknarna, David tog en liten lur i babysittern. Sen utbröt allmänt missnöje och Tobias hann med att både ramla av sin stol, bita sin lillebror och få sitt finger klämt i tvättstugedörren. Tokigt. Vi har ju haft en fin dag, vi HAR ju det. Men de där sista kaotiska timmarna gör det svårt att komma ihåg!

Nå. Nu sover båda barnen i alla fall.
DAVID HAR TAGIT SMOKKEN IGEN. Smokken har suttit som en smäck hela dagen idag! OTROLIGT härligt! 😀 Ikväll somnade han brevid mig, sugandes på den istället för på mig. Så jag kunde åla mig ur sängen efter så lite tid som en kvart! Häddegud, tänk om detta kommer att bli den nya regimen???!! 🙂
Tobias somnade efter 20 återlämningar, känns ju som en bris jämfört med häromkvällen…

3 svar till “Smokk!”

  1. Snart ses vi bästasyrran! Mitt i barnens alla utmaningar, ger jag dig en också! Kolla på min blog.