Cykelungar


Jag mötte två småkillar på cykel, förmodligen elever på skolan som är granne med Tobias dagis. ’Det gör ont att göra illa sig’ konstaterade den ene ljudligt ’man kan bryta armar och ben, man kan bryta sig själv!’ 😀

Tobias pratar om cykel och att cykla hela vägen till dagis, varje dag. Vi brukar prata om det kanske finns en sådan där liten fin cykel bara till honom (det brukar finnas) och om det kanske finns vagnar att koppla på cyklarna också. Igår var vädret så tväruselt att barnen var inne när jag lämnade honom där, då var besvikelsen stor. Idag var de ute men dörren till cykelförrådet hade svällt igen så att de inte fick ut cyklarna. Men det gick bra att lämna ändå, utan cykel. 🙂 Det känns skönt att vi hunnit ha så pass många ”vardagar” att han äntligen hittat sina rutiner och känner sig hemma med dagis igen.